Tentoonstellingsuitslagen

In februari 2012 liepen Roef en Mirjam hun eerste hondenshow, te weten Dogshow Eindhoven. Daarna zijn ze regelmatig te zien geweest op diverse shows met (meestal) Uitmuntend resultaat. In 2014 echter zal de nadruk komen te liggen op de jachthonden-training. In de tweede helft van 2014 zullen ze waarschijnljk wel weer aan enkele shows deelnemen, omdat Rink dan zal starten in de Jeugdklasse. Wordt vervolgd!!

In onderstaand Excel-bestand staan de show-uitslagen vermeld. Indien gewenst kunt u dit downloaden en de gegevens inzien. Wilt u weten hoe de keurmeester onze Roef heeft beoordeeld? Ga dan in de kolom Plaatsing op het betreffende vakje bij de hondenshow staan en dan ziet u meteen het keuringsverslag over onze Roef. 

De uitgebreide beschrijvingen zijn ook in te zien via het Zoo-easy bestand (zoek onder NHSB 2828504, tabblad Uitslagen) en/of via de website van de Vereniging De Drentsche Patrijshond. Kijk onder Evenementen, Tentoonstellingen, Uitslagen.
 

Mirjam en Roef op de Pinkstershow 2012 in Arnhem - Hier behaalde Roef zijn laatste punt 
voor de titel NJK 2012

Op vrijdag 18 december 2015 is onze Roef BOB (CAC-CACIB) geworden op de Kerstshow 2015 in Cuijk. Wij zijn supertrots met dit resultaat. 

Reuendag 13 september 2015:

Onderstaand het Keuringsrapport van de Reuendag in Dieren. We zijn superblij met dit rapport.

 

Onderstaand een opsomming van de uitslagen:

 

Uitslagen tentoonstellingen en kampioensclubmatches bijgewerkt tm juli 2017
Excel – 18,5 KB 1180 downloads