Fotogalerij Nest Rink x Chicka

 

Op 27 en 28 augustus 2021 hebben er twee succesvolle dekkingen plaatsgevonden tussen onze Rink van 't Limburgsland en Old Fowler's Love it Loud (roepnaam: Chicka). Haar fokker Anders Skön was haar begeleider. 

Na een rit van 1100 km enkele reis vanuit Zweden was Chicka enigszins verlegen. We hebben haar een half uurtje in de tuin laten snuffelen en 'n beetje verwend en geknuffeld. Daarna haalden we Rink erbij en die gooide al zijn charmes in de strijd, hetgeen resulteerde in een succesvolle dekking zonder onze hulp. Geweldig om te zien! 

Op zaterdag kwam Chicka voor de 2e keer en we hadden met recht geen tijd voor koffie. Binnen 5 minuten stonden ze samen vast voor een koppeling van minimaal 20 minuten. Nog even laten snuffelen en spelen en daarna gingen Anders en Drent Chicka terug naar hun hotel in Berkel-Enschot. 

Op zondag hebben we beide honden nogmaals laten dollen, maar voor Rink was het duidelijk: het juiste dektijdstip was voorbij! Ze hebben nog samen gespeeld en daarna begon de lange rit richting Zweden. 

Eind september wordt de echo gemaakt om de dracht te bevestigen. Nu is Chicka aan zet! 
Als ze drachtig is, zullen de pups geboren worden in Zweden bij Kennel Old Fowler's.

Wordt vervolgd. 

 

Voor interesse in een pup met goede jachteigenschappen? Neem dan contact op met Heidi en Anders Skön.