Foto-galerij nest Roef x Eefke

Onderstaand een aantal foto's van de pups van het nest van Roef en Eefke. Ze zijn geboren op 17 september 2015 en vanaf half november 2015 gaan alle pups verhuizen naar hun nieuwe eigenaar. Met dank aan Harrie en Annie Bukkems-v.d. Manakker voor de goede zorgen en voor het doorsturen van een aantal foto's. 

Kijk en geniet!  


Op donderdag 17 september 2015 zijn 10 pups geboren bij Kennel V.d. Meerpoel. Superblij zijn wij met dit resultaat; 2 reutjes en 8 teefjes. Alles is gelukkig goed gegaan en voor alle pups is al een "mandje" gereserveerd! 

Op 23 september ben ik de pups gaan bekijken. Ze zijn nu 6 dagen oud, zien er prachtig uit en
zijn zeer tevreden!

Eefke Maud v.d. Meerpoel


Onderstaand enkele foto's van de pups:

 

Wicket Eefke v.d. Meerpoel

 

 

 

 

 

Op 6 november 2015 is het reutje Wicket verhuisd naar zijn nieuwe baasjes Sandra en Bert in Kerkrade. 

Hij was doodop na alle nieuwe indrukken!

Wicket zal binnenkort starten met zijn baasje aan de jachttraining. 

 

 

April 2016:

Wicket, nu 6,5 maand oud, doet het met zijn baasje Bert goed op de jachtopleiding in Duitsland.

Op 23 april gaan ze samen deelnemen aan de VJP. Wij wensen hen veel succes en horen graag de uitslag. 

 

 

 

 

Juni 2016:

Wicket, 8 maanden oud, voor de eerste keer mee op kraaienjacht! 

Zijn baasje is diktevreden.

=======================================

 

(Charlie) Wyne Eefke v.d. Meerpoel 

Op 9 november is het reutje Charlie verhuisd naar zijn nieuwe baasjes Maarten, Linda en Joost in Arnhem. 

Hij heeft het prima naar zijn zin, geniet van alle aandacht en start binnenkort met zijn baasje aan de jachttraining. 

Dec 2015: Charlie groeit als kool en doet ontzettend goed zijn best op de puppy-jachttraining. Vooral de dummy's met vossenbont vindt hij het leukst en ook het overzwemmen heeft hij al geoefend!

Febr 2016: Op de linkerfoto's Drentje Charlie, ruim 5 maanden oud. Zijn eigenaren zijn diktevreden met hem; hij doet het thuis en op de training supergoed. Het is een heerlijke dondersteen en een stevige knuffelkont. Wat kun je je nog meer wensen!

 

 

Januari 2017: Charlie begint al een echte Drenten-vent te worden. Hij is nog steeds heerlijk ondeugend en wordt al een echte reu! 
Op de rechterfoto ligt Charlie met zijn Aussi-vriendinnetje Bailey heerlijk in het zand. 


 

 

 

 

Charlie, nu 16 maanden oud

Sinds begin 2018 staan de gegevens van Charlie ook op de Dekreuenlijst bij Vereniging De Drentsche Patrijshond Nederland. Wij zijn superblij dat hij door zijn baasjes beschikbaar wordt gesteld voor de fokkerij.
Interesse? Neem een kijkje op zijn website: www.witmetbruin.nl

 

=======================================

Wieske Eefke v.d. Meerpoel 

====================================================

 

Wisha Eefke v.d. Meerpoel

1-2-2016: Terwijl ik op visite was bij Kennel van Selihof kwam het teefje Wisha met haar eigenaresse even "op de koffie". Binnenkort hoop ik nog enkele foto's van haar te mogen publiceren. Het is een levenslustige dame geworden. 

===============================

 

(Saar) Waika Eefke v.d. Meerpoel

Op 7 november is ook Waika verhuisd naar haar nieuwe baasjes. Ze heeft een nieuwe roepnaam gekregen, Saar, en heeft het prima naar haar zin; slaapt al heerlijk door in de nachten en geeft al aan als ze naar buiten moet voor haar behoefte. Saar is al helemaal opgenomen in het gezin van Rens, Tineke, Lisa, Christie en Anne. Binnenkort start Saar met de Puppy-cursus.

Ook over Saar (5,5 maand oud) horen wij lovende berichten. Saar is een lieve, vrolijke hond, die graag mee gaat naar het strand en naar de losloopgebieden. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met haar leeftijd, dus met regelmaat gaat ze aan de lijn, anders blijft ze doordraven. Ook volgen aan de lijn doet Saar prima en als ze klaar is met de Gehoorzaamheidstraining gaan ze samen door naar de Jachthondentraining. Wordt vervolgd dus!

 

=======================================

 

Wisper Eefke v.d. Meerpoel

==========================================

 

Wiske Eefke v.d. Meerpoel

 

 

Wiske woont samen met o.a. haar baasje Hilda in Rijssen. Zij was het kleinste pupje uit het nest, maar Wiske is een dappere dodo geworden. Het hele gezin is superblij met haar!

 

 

 

 Hier op deze foto's is Wiske 8 maanden oud!

========================================

 

(Jet) Wopke Eefke v.d. Meerpoel

Ook Wopke heeft een nieuwe naam gekregen en ze luistert voortaan naar de naam Jet. Ze woont bij Inge en Ilse in Maassluis en zij zijn heel blij met haar! Jet is erg ondeugend, speelt heel graag met andere honden en houdt van gezelligheid. Jet past precies bij haar nieuwe baasjes!
Inmiddels zitten ze op puppytraining en de trainster zegt zelfs dat ze een pittige dame is. Jet brengt veel leven in huis en laat haar baasjes vaak lachen.

 

 

 

Augustus 2016:

Op de foto rechts Jet, nu 11 maanden oud. Ze doet het heel erg goed en ze is een hele lieve Drent. Deze zomer is ze samen met haar baasjes op vakantie geweest aan het Gardameer in Italië. Ook de Italianen waren gek op haar; ze noemden haar "Ma Bella". Gaaf toch!

=======================================

 

(Luna) Wemy Eefke v.d. Meerpoel

Het teefje Wemy luistert tegenwoordig naar de naam Luna en heeft een mooi mandje gevonden bij Bianka en Ronald in Warmenhuizen. Ze groeit als kool en is een echte allemans-vriend. Wandelen door de bossen en over het strand vindt ze geweldig. 
Elke week gaat ze braaf mee naar de puppy-training, waar ze telkens weer veel bijleert. 

Eind mei 2016: Een mail ontvangen van de baasjes van Luna. Ook met deze knappe Drent gaat het ontzettend goed. Ze houdt van spelen en knuffelen, gaat graag wandelen en ook het zwemmen vindt Luna steeds leuker. Al haar baasjes zijn dol op haar en bij thuiskomst worden ze dan ook door Luna uitbundig begroet met "kus en 'n knuffel".  Op onderstaande foto's is Luna nu 8 maanden oud

 

                            =======================================

 

Wumke Eefke v.d. Meerpoel 

 

==============================================

 

Fokdag 8 april 2017Vandaag zijn 8 van de 10 nakomelingen (19 maanden oud) gekeurd op de Fokdag van de Vereniging De Drentsche Patrijshond. De keuring vond plaats in de Midden Nederland hallen in Barneveld.
Keurmeester mevr. Diane Striegel was zeer te spreken over de Drenten. Haar oordeel:

Leuk nest met prima kwaliteiten, goede rasvertegenwoordigers met prima hoofden, goede lichamen en juiste gangwerken, uiteraard moeten ze met 19 maanden oud nog wat uitzwaren maar de basis is prima op orde, qua karakters leuk en aanhankelijk maar met een overduidelijke eigen wil in bepaalde gevallen.

3 honden kregen een Uitmuntend en de andere 5 Drenten een Zeer goed! 

Hier konden fokker en reu-eigenaar supertrots op zijn!!

 

 

Na de succesvolle keuring nog even samen op de foto