Foto-galerij nest Roef x Silke

 

Het mooie en lieve teefje Silke (Pepsi Puck van 't Roetslat)

 

Op 26 juni jl. zijn de pups geboren; 10 stuks, waarvan 5 reuen en 5 teefjes! Alles ging van een leien dakje en moeder Silke maakt het goed en is een supermoeder. Wij zijn erg trots op dit resultaat

 

Silke met enkele van haar mooie pups

 

Het volledige nest

 

Vandaag, 13 juli, voor het eerst met de pups kennismaken. Wat zien ze er prachtig uit en enkelen liepen al (wat wankele) pasjes maar het begin is gemaakt. De fokker, Stefan, is supertrots op zijn eerste nest van zijn eerste Drent Silke.

 

Jammer genoeg heb ik tot op heden geen adresgegevens mogen ontvangen van de pups van Roef x Silke, waardoor ik helaas weinig tot geen contact heb met de pupeigenaren. Vandaar dat op deze pagina verder weinig tot geen foto's staan vermeld van Roef z'n laatste nestje Drentsche Patrijshonden. 

In maart 2020 worden deze nakomelingen uitgenodigd voor deelname aan de Fokdag van de VDPH, ik hoop dat ik ze dan weer eens een keertje kan terugzien. Zeer waarschijnlijk zal Roef op deze dag niet aanwezig zijn, maar dat mag de pret niet drukken. 

Helaas is de Fokdag reeds 2x geannuleerd i.v.m. de Corona-beperkingen. Een 3e poging wordt ondernomen op 2 oktober 2021. Maar ook dan weer kunnen Roef en ik niet aanwezig zijn. Heel jammer, want een keertje de nakomelingen terug zien en hun baasjes ontmoeten is heel zinvol.