Tentoonstellingsuitslagen

 

Sinds september 2018 lopen we bijna wekelijks mee in de Ringtraining-groep bij KC de Kempen Geldrop. 
Jessie vindt de vierkant en de diagonaal lopen geweldig om te doen, maar om zo maar te staan en dan betast te worden, dat is niet echt haar favoriete onderdeel. Niet dat ze het betasten eng of spannend vindt, maar het blijft wel saai en dat straalt ze dan ook uit. Ze ziet het plezier hiervan (nog) niet echt zitten. 

Maar we gaan toch echt enkele keertjes deelnemen aan een hondenshow en hopelijk wordt ze dan toch gemotiveerd om super haar best te doen.

 

Wordt vervolgd! 

 


Met Jessie deelgenomen op de Kampioensclubmatch van de Vereniging De Drentsche Patrijshond (VDPH) op 1 juni 2019Yes! Zij liep mee in de Jeugdklasse (20 deelnemers) en werd gekwalificeerd met een Uitmuntend! Die hebben we vast binnen! 

 

Op 18 september 2021 Kampioensclubmatch van de VDPH: onze Jessie kreeg een Uitmuntende beoordeling en eindigde op de 3e plaats in de Open Klasse Teven (15 maanden tot 8 jaar). Superblij met de resultaat. 

 

Op 2 oktober 2021 Fokdag van de VDPH: Vandaag ging Jessie een dagje mee met haar fokkers Luc en Gerrie van de Heijning en ook nu kreeg onze Jessie de beoordeling Uitmuntend en een prachtig beoordelingsverslag. Trots op onze Drentendame