Fotogalerij nest Jessie x Rink

 

Op 13 juli 2020 is de Fokaanvraag tussen onze Jessie en onze Rink goedgekeurd door de Vereniging De Drentsche Patrijshond. Op 23 en 25 december hebben er twee geslaagde dekkingen plaatsgevonden. Jessie en Rink kunnen het heel goed samen vinden, waardoor ze alles zelf geregeld hebben en wij alleen vanachter het raam hebben kunnen zien, of de dekkingen gelukt zijn. 

Rond 25 januari (32e dag) gaan we een echo maken om, hopelijk, de dracht te bevestigen.

Zo ja, dan verwachten wij rond 20 - 24 februari pups uit deze combinatie; Jessie haar eerste nestje! 

Wordt vervolgd! 

 


Als u oprecht interesse hebt in een pup uit deze combinatie vul dan het contactformulier in. Wij reageren doorgaans vrij snel en wellicht kunnen we een (telefonische) afspraak maken. In Corona-tijd is een fysiek bezoek iets minder gemakkelijk, vandaar liever eerst telefonisch contact. 
Indien gewenst plaatsen wij u daarna op de belangstellendenlijst en zodra definitief de dracht bevestigd is (middels een echo rond de 32e dag van de dracht) kunnen we afspreken op ons huisadres, zodat u kennis kunt maken met ons en onze Drentsche Patrijshonden. Uiteraard is alles dan nog geheel vrijblijvend van beide kanten! Tijdens dit bezoek verzoeken wij u om een uitgebreide vragenlijst in te vullen, zodat wij kunnen inschatten wat voor type karakter u zoekt en wat uw verwachtingen zijn van de pup. 

Hopelijk tot ziens bij Kennel van Aarlehof Best, 

Jo en Mirjam van Hoef en 'n pootje van Roef, Rink en Jessie